fri tolkning och översättning av "the halcyon" med tillstånd av Carola Jeryd 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fri tolkning och översättning av "the halcyon" med tillstånd av Carola Jeryd 




kungsfiskaren

mästerverket
syns återspeglat

flög genom bilden
av idel viljestyrka
för att lösa ut
kärleken

till världen

 




Fri vers av aftermath
Läst 430 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-05 10:13



Bookmark and Share


  devilsangel
måste ju läsa originalet också, men detta var bara storslaget med så få ord!! Underbart!
2007-08-06

  Carola Jeryd
Såg tolkning ovan nyss av mitt lilla alster och blev positivt överraskad!
Precis så! Strålande vackert!
Snyggt jobbat och tack för ett stort visat intresse för min text!
Kramiz
2007-08-05

  Ezo
Mycket vackert:

\"för att lösa ut
kärleken

till världen\"

Det kan finnas en sådan i alla oss :)
2007-08-05

  Lilla My* VIP
Nej jag skriver ingen kommentar! Känns överflödig!
*Bokmärker o njuter*
2007-08-05

  Antropofagen
Denna...!! har läst bägge nu och tycker din tolkning är som dikten i sig. Klassiskt vacker.
2007-08-05

  thyra
Underbar!
2007-08-05

  nettizen
Ah... omfamna och slut fred...... vackert!
2007-08-05

  Lena Renman
Oj, oj.. så bra :-)
Du vet, när allt hår reser sig på armarna, du vet gåshud!
Applåd
Lena
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp