Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta goda kaffe...(som jag aldrig dricker)...men min mor är beroende av


Kaffepaus

En kaffepaus i den stressiga vardagen
En kopp av brunt koffein gör mig lycklig
Dagen blir en sagoplats
Rasten ger mig lugn och frid
och en energikick rusar genom skallen
Tänk att en böna kan ge mig så mycket
En liten växtbit får mig att le
Men om jag använt mina lediga stunder
till att i solen gå ut i stället
och att springa i sanden utan skor
Då hade jag sett vad äkta lycka var
och mitt beroende hade varit överflödigt
Ändå sätter jag i mig en kopp kaffe
och stannar inomhus på hårt betonggolv
varje ledig stund jag har
En dryck har tagit mig med storm
och snokat sig in i min värld
Förstört de riktiga stunderna
och ersatt dem med falska känslor




Fri vers av Julia S
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-31 18:27



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
När allt kommer omkring har ju mycket solsken investerats i kaffet...kaffebönan..., så jag får nog allt ta och ställa upp för kaffets försvar. - - - Men, men: STOR igenkänning - precis som inför annat du har skrivit!
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Julia S
Julia S