Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordsnusk

Med min ena hand på mitt heligaste leker fingrar gömda i varm fukt

och med den andra på kullar varma och mjuka kittlar fingrar fullmogna smultron

Med mina händer upptagna med ensamlek ligger jag och funderar... \"Hur ska jag få dej att komma hit och knulla mej medvetslös\"




Övriga genrer av Elisa-Linn
Läst 661 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-08-01 18:15



Bookmark and Share


  sol
hahaaa***
:))

vem?
berättaberätta!!!
2008-03-01

    Nicklas VIP
Vackert och underbart, tycker jag. En sjuhelsikes invit!
2007-08-17

  Bjarne Nordbö
Rakt på sak och inget snusk i det. Livslust i ensamhet när den är som bäst. Det här gillar jag.
2007-08-03

    Bögen
Ändra rubrik!
Annars bra - och rätt naturligt...
2007-08-03

  hero40
En kvinnas
lustar!
2007-08-02

  Last Word Spoken
hehe sicka poetiskt erotiska drömmar, må dem förverkliga sig! Nice!
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisa-Linn
Elisa-Linn