Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skev, men vacker verklighet


Om och om igen
har du älskat rätt
min verklighet

Genom dagar
och nätter i sträck
även om det inte
var verkligt rätt

utan snett

Knulla sönder
min kalla verklighet
igen och igen
för jag är inte redo

att komma tillbaka än




Fri vers av Elisa-Linn
Läst 425 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-07 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisa-Linn
Elisa-Linn