Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att resa sig över


Du har sparkat och slagit
i ilska och vanmakt,
men jag reser mig

igen och igen
trots allt

Du lämnar märken på min kropp
av kontroll och vansinne,
men jag trotsar dem avklädd

vacker ändå
trots allt

Du kan sparka och slå
och tro
att det är att vara stark

Jag reser mig

Du kan märka min kropp
och tro
att jag på så sätt tillhör dig

Jag reser mig

Du kan ta allt ifrån mig en gång till
och tro
att jag kommer krypande tillbaka

Jag reser mig

Jag reser mig

Jag reser mig

Vem besitter styrkan





Fri vers av Elisa-Linn
Läst 428 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-17 18:07



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
Starkt och bra!
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisa-Linn
Elisa-Linn