Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom



Ta mej
trots att vi ibland
hatar
mer än
älskar
när vi
älskar
kom, ta mig ändå





Övriga genrer av Elisa-Linn
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-18 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisa-Linn
Elisa-Linn