Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tig o svälj



Jag sväljer
min stolthet
som jag sväljer
din säd
med viss tveksamhet
men för lätt
och med för god
aptit

Jag kryper
tills mina knän
blöder

trots att tårar
forsar
i floder
för mina kinder
ner

Jag borde
skämmas
men har inte ens vett
att göra det

För vad
är min stolthet värd
om jag ändå
förlorat dej?




Fri vers av Elisa-Linn
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-14 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisa-Linn
Elisa-Linn