Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På resa genom ett förhållande

På snabb resa genom ett förhållande
Skulle vilja säga 10 år tillbaka,
men menar troligtvis ser det exakt likadant ut nu också.

I.

Varför svarar han inte? var ju två timmar sen jag skrev...
Han skrev att vi skulle höras snart, vad menade han med det?
Menade han att han vill det eller att han tycker jag tjatar???
Åh jag blir illamående av att inte få vara nära och av att vara nära
för då blir jag sååååå nervös.

II.

Jag vet att jag inte borde så snart, men jag blir galen av att inte veta. Jag tänker fråga honom.

III.

Han gillar mej också. Han vill vara mer än vän. Jag är världens lyckligaste!

IV.

Vi är tillsammans nästan hela tiden. Vänner? Ja vadå, om det är riktiga vänner förstår dom. Dom har väl också varit kära någon gång.

V.

Vi kommer ingenstans. Undrar om jag ska göra slut.

VI.

Han sa att han älskar mej, att han vill att jag ska föda hans barn. Jag är världens lyckligaste!

VII.

Vi har flyttat ihop. Underbart att vakna intill honom varje morgon.

VIII.

Vi pratade om barn ett tag, men jag tror inte vi är redo. Han är ju mitt i sin karriär och jag...

IX.

Jag tål inte att ligga intill honom. Han luktar illa och snarkar. För att inte tala om hur han smackar när han tuggar. Han verkade så smart förut. Har han tappat hjärnan nu eller?

X.

Kommer inte ens ihåg vad det var som hände, men vi var båda otrogna på slutet. Det bästa som hänt mej var när han flyttade. Det tog ju lite tid att återfå kontakten med vännerna, men nu är vi tighta som förut. Dom vet att jag aldrig kommer försumma dom för en kille igen. Fattar inte vad jag såg hos honom. Herregud vilken tur att jag är av med honom. Har ju träffat XXX nu. Han är underbar, men jag skrev för två timmar sen. Varför svarar han inte???
















Övriga genrer av Elisa-Linn
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-17 19:18



Bookmark and Share


  Trädflickan
Förhållanden i ett nötskal.. hehe
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisa-Linn
Elisa-Linn