Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sån där dag igen


Det är en sån där dag igen
när trycket över bröstet
är svårt att hantera

när den verkliga ensamheten
gör sig påmind

en sån där dag
när täcket inte bara är varmt
och lockande

utan en nödvändighet
för överlevnad

en sån där dag
när luften inte innehåller
tillräckligt med syre

trots att fönster och dörrar står öppna
överallt

en sån där dag
när jag vet
att ensamheten finns kvar
ändå
trots allt

trots mina för dagen
stängda
blåa ögon

ensam är aldrig stark...

inte bland andra




Fri vers av Elisa-Linn
Läst 389 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-07 15:42



Bookmark and Share


  Jonas Lindmark
läskigt pricksäkert,
har själv just en sån
dag idag..!
2008-11-07

  halmstrå
Det som gör oss ensamma bland människor är nog det som gör oss missnöjda med oss själva. Om man inte kan sträcka ut en hand kan man ju inte ta emot någon heller.
Såna dagar är tunga. Håller med om det
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisa-Linn
Elisa-Linn