Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel

Leka,smeka
att konstant förneka,
så mycket enklare det är,
än att tvivlet i vitögat se!
Kan detta förhållande
oss något mera ge!

Snälla,säg mig sanningen,
när du på mig tittar,
är det verkligen mig du ser!

Bäst jag bara ler!







Fri vers av charlotte hedendahl
Läst 431 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-08-01 19:08



Bookmark and Share


  poetiska stunder
Fint! Lysande personlighet fångad i verser.
2007-09-27

  boen
Väl fångat i ord än en gång
2007-09-13

  aol
det känns som en rädsla att förlora man känner igen sig 5 stjärnor tack föt applåden
2007-09-08

  Ulf Lagerholm
Ja ibland är det ju bara och ta till ett léende.
Lämna det där som är obegripligt bakom sig.

Eller valet som du gjorde. Att skriva en text
om det. Tack
2007-09-07

    Jee Dee
Talande och mycket bra...
2007-08-16

  Albert
samma igen
jättefint beskrivet
av det det hemska svåra

förnekande och tvivel

om det är på riktigt det här: lämna lämna lämna! fly! det finns nåt bättre för dig
2007-08-03

  J.R.H
Tyckte dena var väldigt bra :) OCh man får ju tacka för applåderna
2007-08-02

  hero40
Bra skrivet!
2007-08-01

  Anna Nickolausson
något man aldrig tillhundra procent vet därför man tvivlar ofta
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

charlotte hedendahl
charlotte hedendahl