Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam med min sorg

Nu sitter jag här igen, hes av skrikande, med tårar i ögonen och förtvivlan i hjärtat

 och du,

du bara lämnade mej så...

 

ensam




Övriga genrer av Elisa-Linn
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-01 21:22



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Denna känns starkt genom orden i förtvivlan och ensamheten, applåderas!
2007-08-02

    Fallingforyou
Jag gillar den här. Den är igenkännande och vacker men sorglig. Bra!
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisa-Linn
Elisa-Linn