Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du + jag = medmänniskor



Vi bryr oss om
varandra, andra och oss själva
För hur skulle vi kunna tycka om andra
om vi hatade oss själva?

Vi är inga superhjältar
behövs inget hjältemod
bara medmänsklighet
Det räcker




Fri vers av Margaretha Garp
Läst 456 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-01 21:23



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Så sanna ord du skriver ... Vi är alla medmänniskor .. det enda som behövs är medmänsklighet ...
2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Margaretha Garp