Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inget vacker upplagd (layout) men innehållet är innehållet! ;)


Kontentan



Jag läser rader av tankar som starkt påminner om mina egna


Jag utläser budskap mellan raderna som jag på något vis känner igen


Jag förundras inte längre av skrivandets konst

men förvånas över Ordens makt




Fri vers av deepundermyskin
Läst 474 gånger
Publicerad 2007-08-01 23:24



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Power to the Word!
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

deepundermyskin
deepundermyskin