Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid är..?

Världen du lever i är rund
jag visar varje timme, minut och sekund
Verje dag är det viktigt
att jag följer solen riktigt

Det är du som skapat stress och tider att följa
jag har något att dölja
Utan mig i din värld skulle du inte skapat detta
ty jag vet inte det rätta

När jag börjar mitt liv bestämmer du
du kan vrida mig till just nu
Så länge du har koll
har jag tiden under kontroll

I min värld visar vi när och hur länge det är kvar
jag ger aldrig något riktigt svar
När du funnit din tid
är mitt osäkra svar framtid




Fri vers av Ewrika
Läst 289 gånger
Publicerad 2005-04-03 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewrika
Ewrika