Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina spår

Finns det något mysigare än trummandet från dina skors stammpande mot nysnö
eller den där snöflingan på din kind, som smälter som en tår ner mot marken
Är det hemskaste att okänd man trampar i dina spår
eller att mörker blir svart

Finns det något härligare än värmen från din hand i min hand
eller att solens strålar i dina ögon glittrar, som dagens stjärnor
Är det hemskaste att du inte finns här
eller att våren aldrig tycks komma?




Fri vers av Ewrika
Läst 262 gånger
Publicerad 2005-04-03 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewrika
Ewrika