Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fly, dumma fågel fly

Idag såg jag fåglar flyga mot sydväst
Solen värmde
vinden var kall

Tänk om jag vore en fågel
den främre
eller den sista

Då skulle jag flyga
som fågel
mot värmen




Fri vers av Ewrika
Läst 361 gånger
Publicerad 2005-04-03 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewrika
Ewrika