Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflinga

som solen,
en stråle som nått din kind för att värma
Öppna ögonen

Du blundar
det är försent
jag, som snöflinga smälter nu
och faller




Fri vers av Ewrika
Läst 386 gånger
Publicerad 2005-04-03 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewrika
Ewrika