Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjön

Vi ska sitta en kväll och se ut över sjön,
se dans och ej frukta demoner

Vi ska gå i skogenen natt,
gå vilse och hitta hem

Vi ska sitta en morgon och andas igen,
se himlen och ej glömma stjärnorna




Fri vers av Ewrika
Läst 272 gånger
Publicerad 2005-04-03 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewrika
Ewrika