Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dämpning


etablerad som molnen
river tanken
i ordets makt
piskar tystnaden
med vinande slag

förseglad förnimmelse
av syre
svavel
sliter sin förtöjning

faller som bly
ljudlöst
på spruckna läppar
fräsande i suck

effektlös




Fri vers av Maud Li
Läst 366 gånger
Publicerad 2007-08-02 22:08



Bookmark and Share


  aftermath
bättre komprimerad poesi har jag svårt att hitta ikväll
bokmärkes
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Maud Li
Maud Li