Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snäcka .

jag känner något i mig.
något jag inte kan förstå.
men jag vet, det kommer inte gå.
jag blundar och tar sats.
för din vänskap den tog plats.
nu ska jag glömma.
och mig själv ej dömma.
jag gjorde inget fel.

hel. Det är något jag var.
fel. Det är något som jag vet att jag inte gjorde.




Fri vers av aandreaVitez
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-08-03 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aandreaVitez