Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en enkel vändning kan också vara svår.

jag borde vara lycklig som hade dig som vän i 15 år.
15 långa år av kärlek

jag borde ta vara på de glada minnena av dig, och sudda ut de gamla.





NU ska jag börja om.




Fri vers av aandreaVitez
Läst 499 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-16 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aandreaVitez