Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre sår läker aldrig.

Varje dag, varje minut, varje sekund.
Jag kan inte sluta tänka, en endaste liten stund.
Varje gång jag ser dig, varje gång jag hör din röst
söker jag efter någon, som kan ge mig tröst.




Fri vers av aandreaVitez
Läst 579 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-11 19:02



Bookmark and Share


  stefan.g
Bra skriven! Men tro mig, sår de läker.......
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

aandreaVitez