Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i.

varje sekund utan dig är som ett liv av evighet.
du valde en väg som gjorde att vi skiljdes åt.

det var ditt val, inte mitt.

jag kan inte göra något åt det,
inte du heller.

DU GJORDE DITT VAL,
& jagsaknardig.




Fri vers av aandreaVitez
Läst 482 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-12 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aandreaVitez