Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cancer dödar mer och mer för varje dag.

ditt liv är nu historia
din röst ger inte längre tröst.

ett kort slut på ett långt liv,
Carina.. jag kommer sakna dig!




Fri vers av aandreaVitez
Läst 518 gånger
Publicerad 2008-07-01 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aandreaVitez