Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har kommit på att nästan alla mina texter är sorgsna? jag tror att det är det som är lättast och skriva, den känslan som är lättast att.. ta på?


söker

varje dag är som ett nytt helvete.
varje dag händer det nya saker som absolut inte får hända.

- varje dag tänker jag på tiden med dig.

varje dag inser jag att jag måste glömma, och fortsätta ett nytt liv.
varje dag stoppas jag av nya händelser.

- varje dag kommer jag närmare mitt livs slut.

varje dag känns det som om varenda ord måste ut.
varje dag tänker jag att allt kommer bli som förut.

- varje dag måste jag erkänna för mig själv att ingenting kommer någonsin bli som då,
ingenting kommer någonsin att se likadant ut,
ingenting kommer gå att ändra på.


du har ingen tid att förlora,
börja om på nytt!




Fri vers av aandreaVitez
Läst 496 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-16 14:51



Bookmark and Share


  korrigerad
bra skrivet, vet vad du menar. ord är egentligen överflödiga. tror alla mer eller mindre förstår..
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

aandreaVitez