Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, jag älskar dig så

Utan dig flyter jag omkring
i universum såsom allt vore
utan mening

Men förmodligen är
det meningen
att kärlek ska
kännas så




Fri vers av Krissie
Läst 437 gånger
Publicerad 2007-08-03 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krissie
Krissie