Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som varit floder av het lava...


under nära stunder rann vi utefter nakna kroppar
som kättjan av alla vulkaners glödande magmas strömmar
så lågade våra förlustelser under morgonrodnaden
nära den längtan som sakta driver daggen
befuktar buskar nära våta skrevor

då reste du dej från den närheta stunden

förklarade

att lavan hade stelnat
att solen läppjat daggen
skrevan förtorkat
förbuskats

tyvärr




Fri vers av Ronny Berk
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-13 10:01



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
förändring kan i slutändan leda till något bra
2007-08-13

    Maria Malm
Tider och skeenden som förändras...vackert språkbruk..
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk