Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad mer behöver jag egentligen säga än oj,det blev vist en dikt!


oj, det blev visst en dikt

pennan möter pappret, men är stilla.
helt stilla.
för stilla.
orden virvlar i huvudet, men bara i huvet inte på pappret.
går inte att ta på, inte fånga, inte skriva.
pappret är tomt.
helt tomt.
för tomt.
sen skrivs något ner.
något som inte betyder nått.
något som bara kommer möta suddgummit.
bara gnuggas ut och bli en grå skugga.
en skugga inget mer.
men fast dem är dödsdömda läses dem.
sveps med blicken.
något sjunker in och dödsdomen hävs.
oj, det blev visst en dikt!




Fri vers av mollimo
Läst 461 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-03 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mollimo