Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln har mer med allt som hände den natten än med texten. ;)


6 miss och solstrålar

Solen var så vacker när den speglade sitt morgonpigga ansikte i den stilla slumrande världen utanför mitt fönster. Alla små blanka föremål glimrandes som diamanter och alla träd nymålade i grönt. Sången hjälper mitt trötta öga att fokusera med min själ som lins. Allt speglar det drömmen, och livet är åter sammanlänkat framför mina ögon. Så otrolight vackert är det, ensamt utan lekkamrater... Varför sover alla under denna allt genom levande sekund, den före den och alla efterföljande som ljuset tänder med var andetag av sin varma lunga. Tonerna förklarar för mig varför. Jag tittar än en gång ut genom de två glasskivor som är mina ögon ut ur mitt slott, inte alls för olika mina egna. Det känns nästan som om världen gett mig all sin uppmärksamhet då endast jag kikar. Så jag passar på, en minut till, för snart vaknar världen, och trots att få tycks vilja se, så fortsätter livet likväl göra volter framför deras fötter.




Övriga genrer av AllNamesRTaken
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-04 02:37



Bookmark and Share


  Sländan
Jag önskar att jag kunde känna samma känslor inför morgonen som du gör, för när du beskriver den så verkar den underbar! Du är duktig på att beskriva intryck från korta sekvenser på ett sätt som gör att det känns som man är där.
2007-10-09

    LadyFool
det är väl något av det bästa, när man vaknar en morgon och man inte behöver gå ur sängen..så man ligger där och bara är och njuter :)
2007-08-05

  Agnes
Förtrollande morgon!
Din avslutning är så där kittlande löftesrik. Som om det bara är att verkligen öppna alla sinnen och se...
så fortsätter livet likväl göra volter framför deras fötter.

2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken