Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka till kärleken

Jag flyger igen
över moln och land
    över sol och sand
med lyckans luft
i mina lungor

då kärleken min giv
belyser mina fält
skriker liv till öppna hjärtan
när jag än en gång står levande

Elden bränner mig och jag ber
kyss mig ängel för jag ler
mot dina brinnande läppar
som sliter mitt hjärta ur mitt bröst
för att blöda på en värld utan rött

Ty dina bröst
är min hemvist
min törst
din hemgift
min smärta
likt de eldar som rider min hud
skänker mig frid i dig gud
gudinna som brinner genom själ och bark
blank och stark
likt spegeln på mitt hav
du reflekterar mina val
genom tusen små droppar
av allt som är jag

För kärleken min giv
belyser mina fält
av alldag
och skriker liv
till öppna hjärtan




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 603 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-05 00:16



Bookmark and Share


  Thurizas
vacker och romantisk poesi,inte dumt inte;) flyga är bra=)
2008-02-05

  Mr. Andersson
Vi var tillbaks tiil det heliga det vi vill.
ja, vi sa ja till någon annan nu.
Kanske för en gång se det vackra dunkel.
För övrigt det skimrande sken, i det.

(Ja du såg ,har sett det länge, förses just med detta.

Jag känner olycka inför text och inför kärlek, är detta så??

Jag bockar inför dig och text, dock ej för kärlek och förtroende..

Tack//

/Maniac
2008-02-05

  Redwine
Energisk och bra flyt. Brukar inte gilla långa texter för jag blir oftast uttråkad vid hälften (läs lat). Men detta var kanonens
2008-02-05

  Matilda Linnéa Tinér
du skriver på ett spännande vis
fängslar mig.
bra :)
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken