Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite konstruktiv kritik skall tas tillvara på.
Snälla säg vad ni tycker.



Vårjakt i Storstockholm

Vad vill du?
Säg mig
Andas!

Det är vår nu
vi tar det lugnt nu
tar en dag i sänder
  sakta och känner
det är vår
som i oss
du och jag vi sänder
  från hetare länder
signaler
som studsar fram
komunicerar
snackar skit med varann
  mellan trevande händer
    som frågar varann

i tystnad

andas former

blir till bett när det tänder
  och skär
rakt igenom allt skitsnack
  vi lär
biter av
vårt skyddande läder
  klär av
oss all våra kläder
  och krav
mot alla andra
  för att ge oss en chans
    att fånga varandra
det är klart
att det pajjar väl snart
  när du står där
och ler så..

ja kåt eller nåt
  ja du hajjar klart
så kom hit då
och bit då
för jag står här och väntar
  och känner och längtar
helt lugnt
förståss
medan tungorna slåss
  i lek med varann
För det är vår nu
oss
du och jag nu
förståss
byter blickar som slickar
  mjukt
våra läppar likt smältis
  sjukt
jävla skönt
och så galet farligt
  så bit mig

och andas in!




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 532 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-28 22:31



Bookmark and Share


  eerie
Gillade det här väldigt mycket... kanske för att jag just nu kan relatera extra mycket till det, fast ändå inte, ändå så långt bort. Hur som helst tilltalade den mig väldigt mycket, kanon bra
2008-04-16

  Thurizas
verkar inte som att det är så farligt att bli biten ibland:) orden flödar och jag kan läsa med andrum mellan raderna. fint!
2008-03-12

  Diffusiaria
välskrivet :) härlig känsla och rytm..
2008-03-06

  Shininkagemusha
Jag har skickat min övriga kritik i mailen mannen, men du hann vist före med publikationen.:)

Här säger jag bara: Skönt flyt med passion i stavelserna.
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken