Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

the taste of everyday

my red lips lipstick to white walls
my white noise whiteout red stains
from notmine mindblank
      my bloodstained mindbank

it tastes like yesterday




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 504 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-06 23:01



Bookmark and Share


  Thurizas
uff för att ständigt ha smaken av gårdagen på sina läppar,smaken som är varje dag. den här är läskig! kanske det har med läppstiftet att göra. läppstift är läskiga grejer!!rött på vitt, vitt på rött,känns olycksbådande.kan vi inte ha färgkrig och måla om hela skiten=)?
jag tar grönt så tar du gult? gult för din seger över gårdagen förstås;)

*kramarom*
2008-02-07

    Nattviol
ringrostig i engelskan
men försöker förstå..
(notmine.. ??)
jag känner allt
det röda mot det vita
det skarpa röda
white noise.. tänker
att vitt oväsen inte hörs..
är tyst
och blodfläckarna
i minnet
smakar som igår?
och titeln talar om
varje dag...
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken