Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men asså, ja liksom, äh du vet

Är allt bra med dig?
Och hur är vädred?
Med mig är allt lugnt
lite tungt men ändå lätt
besvärligt på nått sätt
rätt ungt och rätt härligt
så jag njuter
och lider på samma gång
ja du förstår liksom

Jag tror jag saknade en famn nyss
när vi pratade med varann
mest om strunt och sånt flyktigt
inget speciellt orginellt
men det gjorde mig rätt lycklig
för sanningar flöt fram
likt små vattenansamlingar
bland pollen och vägdamm
och slitna dräneringsrader
som bildade former och linjer
för våra smskavalkader




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 510 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-27 16:51



Bookmark and Share


  Thurizas
vårromantik på G, så känns det i alla fall när jag läser=)
2008-03-12

  Shininkagemusha
Det finns ett skönt flyt och jag gillar rimmen och ickerimmen. Det kan vara så att den här dikten bör höras för jag har svårt att uppfatta det underliggande i hur mötet kändes, inte bara vad som skedde. Jag kanske ser ironi där det inte finns någon och tvärtom.

Det är en skön text som jag som sagt asgärna skulle höra.
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken