Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel

Jag letar tankar bland tomma drömmar
som längtar bort

Jag letar sanningar i värdelösa värden
som blivit allt för dyra
i en värld som blivit
allt för torr för att svälja
men för billig för att välja
bort



bort från vägen mot döden
från mina tårar av asfalt och salt
som bränner min själ
med doften av allt
för mycket svavel



snälla berätta en saga
för mig
där jag kan leva
för dig
för vad är jag annars
och var är du
som ser mitt liv
av röda trådar utan slut
som visar mig vägen
dit
där jag är
något mer än bara här
den jag ser varje morgon
lysa genom hud och betong
och som dör varje dag
lagom till lunch

skänk mig skäl att vandra
snälla ta min hand och
låt mig bli sedd
om så bara för en dag
Snälla säg till mig
- min vän
ge inte upp
din dröm
du är inte galen
min vän

inte än

du är inte galen än




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 504 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-11 20:24



Bookmark and Share


    Nattviol
skulle kunna skrivas och
uttryckas på tusen olika
sätt - men det här är
Ditt sätt!

så här min vän:
ta min hand och vandra
med mig en bit
oavsett om du är galen
eller håller på att bli...
det finns oändligt
mycket värme
att få ändå!!

kraaam
2008-02-17

  Thurizas
en sak kan jag lova dig vännen,din saga kommer Aldrig vara utan titel! den kommer vara storslagen och fylld av värme!!!
*kramar*
2008-02-12

  Thurizas
nej vännen du är inte galen för det krävs det lite lik och blodig kniv och tomtar på valfritt ställe,förhoppningsvis på loftet för annars kan det bli snuskigt. sorgen i ditt sökande syns tydligt i din text. ensamheten du upplever är tydlig,jag önskar jag kunde berätta den där sagan,men mina sagor slutar alltid med att draken äter upp hela bunten och målar en tavla av deras rester. och det är nog inget morbilt du vill höra nu..
*sänder en puss i pannan som lovar bättre tider och en varm kram*
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken