Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att lyssna inåt på barnet inom sig.......är härligt ibland...


Barnet inom mig


På min äng
finns bara jag
och molnen
där uppe

mina blickar
följer molnens
hastighet

jag ligger bland
maskrosor och
vildblommor

det kittlar i min
näsa
jag fnissar glatt

solen värmer mitt
ansikte

barnet inom mig
myser

som ler mot fjärilarnas
dans

sommaren ligger varm
och lång framför mig

ängen är min bädd

när dagen blir tom
på äventyr.























Fri vers av Karin Rosberg
Läst 469 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-04 09:05



Bookmark and Share


    Maria Malm
Så skönt att plocka fram det där barnet ibland..skön känsla i dikten.
2007-08-16

    Bodil Sandberg
Ja barnet inom ...hade man inte det..då vete tusiken hur man skulle överleva...många förskjuter det där barnet...o sen följer dem kalla dagar hack i häl - tack för underbart befriande läsning!!!!!
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg