Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här är jag!!!!

Här är jag!
Vad väntar du på?
Du famlar febrilt och letar ändå!
Jag skriker och viftar ,
du missar som få!

Tänder lampor,lyktor och levande ljus
Neonskylt runt halsen har ej önskad effekt!


Kan du inte känna mig,
jag står ju här!
Väntar på att du ska se mig
för den jag är!
Vad väntar du på,
öppna ögonen och se vad du har,
jag ger snart upp,
lämnar dig ensam kvar!







Fri vers av charlotte hedendahl
Läst 468 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-08-04 09:34



Bookmark and Share


  ninna
en del är blinda,eller tröga.kul text i ett härligt flyt.
2007-12-09

  Mats Henricson
Du, med din HÄRLIGA UTSTRÅLNING OCH HETA INTENSITET, hur 17 ska man kunna annat än SE DIG HELA TIDEN !!!
2007-11-30

  Inkarasilas
Helt fantastisk känsla, ser dig nästan hoppa upp och ner vifta med armarna och skrika:Här är jag!
2007-09-27

  boen
Mycket väl fångad situation, får mig att tänka tillbaka
2007-09-13

  "Silver" VIP
Wow, vad mycket känsla!

\"Tänder lampor, lyktor och levande ljus\"

En belysning av flera plan, allt för att det verkliga jaget ska bli sett. Starkt!
2007-08-19

    Nike
den här texten förmedlar frustration över att inte bli bekräftad eller ens sedd

eller så är det någon på \"det okända\" som inte får kontakt med det medium som för tillfället finns där...
2007-08-07

  Ola Rydberg
fin om kärlekens osäkerhet
gillade speciellt
( Neonskylt runt halsen har ej önskad effekt)
2007-08-06

  Bjarne Nordbö
Ett stort S.O.S som skallrar fram i all tydliget. Vill bi sedd, snälla se. Snyggt.
2007-08-04
  > Nästa text
< Föregående

charlotte hedendahl
charlotte hedendahl