Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte varför mina texter är mörka. Men de blir så som av sig själva. Och det lider jag inte av...




Liberate tu temet ex inferis.

Spara en slant till övergången.

Så inget oförutsett inträffar.

För ingen vill väl bli kvar.

Som en osalig ande.

I de levandes knäckebrödsvärld.

Eller så kan du ju...

... vara den som undslipper.

Rädda dig själv.

Rädda dig själv från helvetet.

Liberate tu temet ex inferis.




Fri vers av TheThinLine
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-05 03:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheThinLine
TheThinLine