Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är på skrivarläger. Ledaren Per Nilsson bad oss skriva en så kallad \"elvling\".


Grodan

grön
är grodan
som har nitarmband
de är svarta med
nitar




Övriga genrer av Flisa
Läst 432 gånger
Publicerad 2007-08-05 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flisa