Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksband



Att vidröras i det sinnliga
ger så mycket mer
Kanske för att det kvinnliga
till hjärtat mera ser
och att inte stilla tiga
Det krävs en varsam hand
för att få värmen att stiga
så det blir till kärleksband






Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-05 21:12



Bookmark and Share


  glittertindra
kärleksfullhet... för vi kvinnor är komplexa...
2007-08-09

  ospray
Vackert vackert...
2007-08-06

  Anna Nickolausson
Så bra du beskriver något så underbart
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt