Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1.2




Inväntan


Vissa nätter 

vänds försiktigt
min slagna blick
mot ditt brösts vaga
hävande och sänkande

(än vågar jag inte
titta mot dina ögon)


Där lägger jag 
bomullstussarna
med sköldsmärket på


I sifferlös tid
väntar vi in den tid
då ingenting är oläkt;


där


och då


skyddande var jag
- bara för dig! -
då det otänkbara skedde



Glädjen (vågar sig något)
inom
 
och emellan;

ditt begynnande 
leende

Speglar det kanske mitt?




Fri vers av Almagrundet
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-06 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet