Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsken luktar annorlunda

När fingrar möter fingrar
och värme är allt

är kärlek

tvivel

och jag vet inte vad som bränner mest
solen eller tårarna

 

 

                               




Fri vers av aPorcupine
Läst 493 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-05-01 10:04



Bookmark and Share


    Issand. VIP
den var var bra. väldigt bra. otroligt snyggt formaterat. kan inte låta bli att tycka att den skulle bli ännu bättre utan "är" i "är kärlek", för det var så jag läste det först och det jag fastnade för, men visst, den är fortfarande jättebra.

tycker väldigt mycket om den.
2009-07-27

  aol
bara så rugigt bra poesi
2009-07-26

  RADIOANSIKTE
(man ska inte skriva saker i stilen med "fasen vad bra".

jag vet)

men fasen vad bra.
2008-07-25

  Pontus W.U
briljant!
2008-06-15

  Arv
Grymt vackert målande med så få ord, bra!
2008-05-24

  RiJoKu
Sorgligt vacker. Tråkigt att jag förstår precis...
2008-05-12

  Elina Källman
Helt otroligt Ylva.
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine