Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs sakta, med eftertryck på varje mening. Stanna upp och känn.


Det här är


Sitter vid vattnet och hör vågorna klucka
försöker fånga in

havsluften




Måsarna svävar högt i ovan
jag kisar och blundar mot solen



det här är

en början
på en vänskap

utan

ett slut






Fri vers av deepundermyskin
Läst 519 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-06 13:33



Bookmark and Share


    vilgot hellros
fint skrivet
2008-04-22

  R-M
underbar känsla
2007-12-21

  Agnes
mmm... sköna rader.
2007-08-07

    Nicklas VIP
Låter som en härlig vänskap det där! Så ska det vara! Vänner i vått och torrt!
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

deepundermyskin
deepundermyskin