Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det goda

Vi möttes alla.
Över en kopp kaffe i bersån.

Hatet hade nu lagt sig.
Efter år av stormar.
De hårda orden hade sinat.

Det goda hade segrat.
Den ljumma vinden fläktade och tog tag i våra hårslingor.
Den gassande solen värmde våra ansikten.

Bakom solglasögonen kisade nyfikna blickar.

Vi talade om väder och vind.
God dag och hej.

Där möttes vi.

Den enda punkten där vi kunde mötas.
Den enda skärningspunkten.

Inte så illa.

Vi möttes ju .





Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 532 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-08-06 14:32



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Tala om väder & vind ... är det verkligen att mötas??
Näe ... då är jag hellre ensam.
2009-06-17

  Anders Nordlander VIP
Jag kan se er sitta där i bersån, glada och fria!!!
2008-04-22

  LassO
glad mysig text...
2008-02-09

  noname_realmind
Naturlig, skön och hoppingivande text om det goda som segrar... :))
*applåd*
2007-08-22

  Prometeus
En skön text. Ett kapitel ur livet, som alltid intressant att läsa. Intressant oxå att man får en obehaglig känsla av gamla vänners ovänskap som nu kommer till ytan och kapitulerar i samband med en träff.
2007-08-07

  Jack E. Gladh VIP
En skön och begrundansvärd text. Bra språk i positiv anda.
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna