Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt detta är Du

När vi talar med varandra
snurrar tusen andra tankar

När vi går tillsammans
snurrar tusen andra ord
än de sagda

När vi leker
leker tusen andra lekar

samtidigt
på samma gång

Det onda och det goda

gör upp
med varandra

på samma gång

i ett enda snurrande varv

samtidigt
på samma gång

Allt i ett enda nu..

Allt detta är Du!




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-06 16:35



Bookmark and Share


  Pontus W.U
tänkvärd dikt. alla saker man gör i det osagda när man träffar någon speciell. fint!
2007-08-07

  lifeforce1
Insiktsfull
2007-08-06

  lifeforce1
Insiktsfull
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna