Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittade en gammal text om kärlek när ja städade... Kommer ej ihåg vem den handlade om!


Handlöst fallen


Mitt första intryck av dig är tyvärr bara att du är snygg
ty jag kan ju faktiskt inte veta hur du är som person
En sak jag säkerligen vet är att du är otroligt vacker
och att jag definitivt vill ha dig
till varje pris

För att erkänna en sak så har jag observerat dig ett tag
kollat rakt på dig ibland, tittat förbi dig nån gång
inte vetat hur jag ska bete mig
Hur förhåller man sig till en sån som du
så läcker, så skön, så gudomlig

Att titta på dig är som att låta en massa små led av myror
springa över ens kropp
eller att med nöd och näppe undika att falla utför ett stup
Det känns skört och bräckligt
men omän lika spännande och nervkittlande

Så vad ska jag nu göra
när du blivit en så stor del av min vardag
Jag kan nog inte rädda mig själv längre
ty jag har fallit handlöst




Fri vers av deepundermyskin
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-07 02:02



Bookmark and Share


  deepundermyskin
funderar på om jag ska ersätta ty med för i slutet? Tack för kommentarerna!
2007-08-07

    Nicklas VIP
Känns igen! Ibland räcker det med ett vackert yttre för att man ska falla för någon. Men sedan kan man tyvärr bli negativt överraskad när man märker hur denne är som person. Och tvärtom, någon som kanske inte ser ut som värsta fotomodellen, kan överraska positivt, med en underbar insida, som man faller för - direkt!
2007-08-07

  am
känner igen mig i detdär helt klart
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

deepundermyskin
deepundermyskin