Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla My* säger:Kalasbyxor... och jag återupplever sockeplast!

 

vem..

 

jag frågar igen:

 

vem

längtar tillbaka till 70-talet???

 

 

 

åh nej - nu gjorde fluortanten sitt intåg

igen i min överhettade hjärna!

 

 

nu är jag nog riktigt vilse

i pannkakan

.

.

.

.

.

.

.

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-07 20:33



Bookmark and Share


  stella
Usch, nu kände jag lukten av fluor och sockeplast!
2007-08-07

  Lena Renman
:-) ja men kalasbyxor var väl kalas! :-)
Lena som bara ääälskar denna text.,
Huga för fluortanten
2007-08-07

  Lilla My* VIP
*Ler stort*Man tackar o bugar för att man blir citerad o sätter 70-taletmyror i huvudet;)
Japp jag vill ha röda kalasbyxor o sockiplast nu o...

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=357297

Det var en vilsammare tid att leva i**

2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol