Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blir så trött...

när jag bara ska förstöra

när mina förväntningar blir så höga att inget kan leva upp till dem

när jag hugger på allt och aldrig njuter av stunden

när jag bråkar för att slippa vara dej nära som egentligen är det enda jag vill

 

Jag blir så trött på mej, vad har jag för fel? Jag borde verkligen skämmas!

 

men tänk om allt bara kunde bli rätt en enda gång...

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Elisa-Linn
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-07 20:32



Bookmark and Share


    Oprofessionell
det här händer ju allt för ofta egentligen, att man omedvetet/medvetet sabbar sin chans till att vara lycklig eller låta någon komma nära. Jag själv har gjort det flera gånger och fortsätter - en ond cirkel som är svår att bryta.
2007-08-08

  saraa
jag vet precis hur det känns, men en dag är det försent, och då ångrar man sig. Att mna inte kunde se innan det var försetn, se att det var bra trots att man inte insåg det då.
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisa-Linn
Elisa-Linn