Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penisavund...

 

 

sa Freud

 

         Bröstavund

 

                   säger Nattviol..




Övriga genrer av Nattviol
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-07 21:10



Bookmark and Share


    Bögen
Vore spännande att höra vad du säger om detta avvund...!
(för fördjupning i ämnet tipsar jag om \"Söndagsvisit\"...)
*ler*
2007-08-07

  Lena Renman
Jaa, tror nog det :-)
lena
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol