Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt falsarium

Mitt falsarium bleknar
med solens uppgång och fall.

Vem var jag en gång...
En som sökte sanningen?

Så fann jag ...
sanningarna var så många ...

de gick inte att räkna.

Mitt falsarium bleknar
med solens uppgång och fall

inte för att det var ett falsarium
men ett av många andetag

ett av många fläktar
av den vind vi söker fånga.

Så var det inte längre ett falsarium
...men väl en del

av det som är livet.

Som mosaik.
Bitarna fylls på

en och en
i takt med

tiden.




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-07 23:14



Bookmark and Share


  Karvo
\"Som mosaik\"; En fin metafor för livet!
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna