Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JAG


Alltid mitt emellan, men aldrig en mittpunkt.


Jag är en tjej, jag är kvinna, skulle vilja vara man ibland.

Jag står på tröskeln till den andra världen, Vuxenvärlden kallar de den. Jag tror inte jag någonsin kliver över. Jag kanske dör?

Jag är vid liv, men inte levande. Jag lever inte.

Jag tror att Gud är ett väsen. Jag brukar be ibland. Mest tror jag på andlighet. Jag talar med mormor ibland...

Jag hoppas att världen blir vacker och att Bibeln eldas upp.

Älska mer, det är mitt motto. Alla ska älskas och älska.

Världen är inte fullständig. Långt ifrån fulländad.

Låt oss rädda den innan det är för sent.

Älska mer.




Övriga genrer av Elisabeth Olsson
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-08 00:31



Bookmark and Share


  Fredrik78
HAHA guld värd den här! Panikkänslor som liksom myror kryper över hela texten. Underbart skildrat, förstår dock att det är så du känner men grymt härligt att känna igen sig
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Olsson